Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:55:21 GMT

استقرار نخستین هواپیمای نقشه‌برداری در هرمزگان

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۱۶۸۰۰

هواپیمای نقشه‌برداری برای نخستین بار در فرودگاه بین‌المللی بندرعباس مستقر شد.

‌به گزارش ایسنا، ‌استاندار هرمزگان پس از استقرار این هواپیمای نقشه‌برداری در فرودگاه بین‌المللی بندرعباس، اظهار کرد: هواپیمای نقشه‌برداری درنیر ساخت کشور آلمان است که از این پس برای عملیات نقشه‌برداری در استان مستقر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاسم جادری افزود: این هواپیما با استقرار در فرودگاه بین‌المللی بندرعباس علاوه بر پوشش عکاسی و نقشه‌برداری راه‌ها، اراضی کشاورزی و شبکه‌های آب، برق و گاز استان در استان‌های هم‌جوار هرمزگان هم حضور دارد.

وی بیان کرد: این هواپیما در ارتفاع 1200 پا تا 4000 پا پرواز می‌کند و عکس‌هایی در مقیاس‌های مختلف به ثبت می‌رساند.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: سالانه بیش از سه پرواز نقشه‌برداری در استان انجام می‌شد که با توجه به حساسیت هرمزگان این هواپیما در استان مستقر شد.

جادری خاطرنشان کرد: از سال 93 تا 95 از 50 درصد اراضی کشاورزی استان هرمزگان، عکس‌برداری هوایی شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۶۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، اخیرا انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور صادر شده است.

یوسف صادقیان مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

 وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که با توجه به اینکه کالا یک کالای استراتژیک بود، سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد و آزمایش‌ها مجدداً تکرار شد. ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقیمانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد.

وی افزود: این آزمایش‌ها هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده، بنابراین اعلام می‌کنیم این محموله روغن از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

دیگر خبرها

  • بازگشت نخستین گروه از زائران هرمزگانی سرزمین وحی
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • بازگشت زائران عمره ‌هرمزگانی به بندرعباس
  • فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول+فیلم
  • فرود اضطراری هواپیمای بدون چرخ در استانبول (فیلم)
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟