Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور امیر سرتیپ دوم مجید فخری رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح و فریدون همتی استاندار هرمزگان تفاهم نامه همکاری در زمینه توسعه همکاری و توسعه تعاملات اجرایی به امضای طرفین رسید. خبرگزاری میزان -  بنا به اعلام روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ دوم مجید فخری در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح و استانداری هرمزگان، هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را توسعه همکاری و تعاملات اجرایی، علمی، آموزشی و پژوهشی بین سازمان جغرافیایی و استانداری استان هرمزگان جهت استفاده از امکانات و توانمندی‌های علمی، سرمایه انسانی، فنی، اطلاعاتی، تجربه و تخصص دو طرف برشمرد و گفت: همکاری علمی در زمینه‌های مرتبط با خدمات علوم جغرافیایی، سنجش از دور، اطلاعات مکانی و طراحی، پیاده سازی و توسعه سامانه‌های اطلاعات مکانی، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حوزه آمایش سرزمین، مخاطرات طبیعی و ملاحظات دفاعی ، امنیتی، برگزاری رویداد‌های فناورانه، همایش‌های علمی مشترک و همکاری در خصوص تالیف و انتشار کتب و نشریات علمی‌، پژوهشی و در نهایت بهره برداری از امکانات دو طرف را از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همکاری در زمینه نقشه برداری زمینی، نقشه برداری هوایی و فتوگرامتری، استفاده از ظرفیت هواپیما‌های با سرنشین و بدون سرنشین جهت تهیه عکس‌های هوایی، تولید نقشه و دیگر داده‌های مکانی، همکاری در رصد و پایش محیطی٫ همکاری در ایجاد سامانه پایش محصولات کشاورزی و امنیت غذایی، همکاری در تولید اطلاعات مکانی و تهیه نقشه‌های موضوعی (کشاورزی، گردشگری، زمین شناسی، معدنی، شهری وعمرانی) مورد نیاز استانداری هرمزگان، همکاری در خصوص طراحی و پیاده‌سازی سامانه‌های اطلاعات مکانی (SDI) تحت وب و همراه به منظور جمع‌آوری و به اشتراک گذاری و ارائه سرویس‌های مکانی، تامین اطلاعات در حوزه اطلاعات مکانی، ماهواره ای، تصاویر هوایی چندطیفی، فراطیفی، راداری و داده‌های لیزر، طراحی سامانه و مدل‌های پیش بینی مخاطرات طبیعی و تهدید‌های امنیتی، دفاعی، همکاری در مطالعات جغرافیایی و جمعیتی استان و تهیه اطلس‌های مرتبط با محرومیت زدایی و توسعه منطقه، همکاری و مشارکت در مدیریت کاداستر استان و تهیه نقشه‌های کاداستر شهری و روستایی، همکاری در مدیریت پهنه‌های آبی (دریاچه، تالاب، رودخانه) استان با محوریت مرکز آبنگاری و اقیانوس شناسی سازمان و تهیه نقشه‌های عمق سنجی این پهنه‌ها و پایش تغییرات آن با تکنیک‌های سنجش ازدور را از مهمترین تعهدات سازمان جغرافیایی در اجرای این تفاهم‌نامه اشاره کرد.

دکتر فریدون همتی استاندار هرمزگان نیز در این مراسم اشتراک گذاری داده‌های مکانی وتوصیفی موجود در استان، مدیریت پهنه‌های آبی استان (دریاچه، تالاب، رودخانه) و تهیه نقشه‌های عمق سنجی با همکاری مرکز آبنگاری و اقیانوس شناسی سازمان جغرافیایی، همکاری و هماهنگی در واگذاری پروژه‌های حوزه ژئوماتیک و اطلاعات مکانی به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح را از جمله تعهدات استانداری هرمزگان در این تفاهم نامه بر شمرد.

گفتنی است مدت این تفاهم نامه از تاریخ امضاء و ابلاغ، سه سال تعیین شد که در صورت توافق طرفین قابل تمدید و تجدید نظر می‌باشد.     بیشتربخوانید: دستورالعمل اعاده اموال نامشروع؛ سدی بر راه مفسدان اقتصادی

انتهای پیام/

برچسب ها: فخری وزارت دفاع

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فخری وزارت دفاع سازمان جغرافیایی تهیه نقشه تفاهم نامه اطلاعات مکانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود