Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: نزدیک به یک سال و اندی است که مهمان ناخوانده‌ای زندگی همه را بهم زده و آرامش را از مردم سلب کرده  و تنها راه خلاص شدن از دست این مهمان ناخوانده رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است که باید رعایت شود‌.

وجود یک مهمان ناخوانده این روزها نفس همه را تنگ کرده، مردم می‌گویند  به خاطر اینکه مردم همه گرفتارن در اجتماعات هم بیشتر شرکت می‌کنند و گرفتاری‌های مردم که همه قسط دارن ، چک دارن نمی تونن توی خونه بمونن‌، اما با وجود تمدید محدودیت‌ها تا 17 اردیبهشت ماه برخی بی توج هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌آمار‌ها صعودی و نگران‌کننده شده و متاسفانه رعایت و توجه عمومی به هشدار‌ها کم شده است، اما راهی جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیست، هم مردم و هم مسئولان باید در برنامه ریزی‌ها و رفت و آمد‌ها خطر کرونا را مدنظر داشته باشند.

اما تحقیقات جدید نشان داده است کودکان هم در ویروس‌های جهش یافته کرونا از این بیماری مصون نیستند و باید دستورالعمل‌های بهداشتی برای این گروه‌های سنی نیز بطور کامل رعایت شود.

‌به نظر می رسد که اجرای نصفه و نیمه محدودیت ها و نبود نظارت بر آن نتوانسته در شرایط فعلی جلوی جولان کرونا را بگیرد و این خود ما هستیم که باید با تاکید بر رعایت شیوه نامه ها و کاستن از رفت و آمدهای غیر ضرور به کاهش آمارهای کرونا کمک کنیم.

به گفته مسئولان ستاد مدیریت کرونا، میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی ‌با سطح مطلوب بسیار فاصله دارد و باید برای قطع زنجیره انتقال ویروس، مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.

وضعیت کرونایی کردستان با ثبات اما شکننده است

فرزین رضاعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج ضمن قدردانی از همراهی مردم از ادامه روند کاهشی شیوع کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: خوشبختانه آمار مبتلایان و بستری‌های کرونایی در کردستان روز به روز در حال کاهش است.

وی با تأکید بر اینکه از مردم انتظار می‌رود برای حفظ شرایط کنونی و بازگشت سایر شهرستان‌ها قرمز و نارنجی به وضعیت عادی همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، گفت: در حال حاضر 533 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اشاره به اینکه روز گذشته با جان‌باختن دو نفر از هم‌استانی‌ها، آمار فوتی‌های کرونایی به یک‌هزار و 258 رسید تصریح کرد: وضعیت کرونایی کردستان با ثبات اما شکننده است و در صورت سهل‌انگاری و عادی‌انگاری باز هم روزهای سخت در انتظارمان خواهد بود، بنابراین از تک‌تک مردم فهیم درخواست می‌شود که هر کدام برای حفظ سلامتی و جان خود و خانواده‌هایشان، توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با ذکر اینکه واکسیناسیون جمعیت بالای 80 سال در سطح استان در حال انجام است، افزود: روز گذشته  مسن‌ترین فرد دریافت‌کننده واکسن که سالمند 120 ساله سقزی در مرکز جامع خدمات سلامت روستایی "خورخوره" شهرستان سقز بود، تزریق واکسن کرونا برایش انجام و خوشبختانه حال عمومیش خوب و هیچ مشکلی برایش پیش نیامده است.

رضاعی یادآور شد: 22 هزار سالمند بالای 80 سال در کردستان حضور دارند که از این تعداد 85 درصد آنان در سامانه سیب جهت دریافت واکسن ثبت‌نام کرده‌اند.

168 بیمار کرونایی در یزد شناسایی شد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اینکه 168 بیمار کرونایی در یزد شناسایی شدند، گفت: حال 102 بیمار کرونایی یزد وخیم است. ابراهیم سلمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: از 584 نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی 168 بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.

وی با اشاره به شناسایی 168 مبتلای جدید افزود: از این تعداد، 7 نفر در بیمارستان های استان بستری و 161 نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می‌کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد تصریح کرد: در شبانه روز گذشته، شش بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست داد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، 487 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد 102 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.

سلمانی با اشاره به این که امن‌ترین مکان خانه شخصی است؛ از همشهریان خواست از رفت و آمدهای برون و درون شهری و برگزاری مراسم‌های عزا و عروسی و دورهمی‌های خانوادگی جدا خودداری کنند.

613 مورد مبتلای جدید به کرونا در استان مرکزی شناسایی شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: 613 مورد مبتلای جدید به کرونا در استان مرکزی شناسایی شد. سید محمد جمالیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به آخرین وضعیت آمار بیماران کرونایی، اظهار داشت: بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در خصوص ویروس کرونا در 48 ساعت گذشته 613 مورد جدید شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون تعداد موارد مبتلا به بیماری کرونا به 56 هزار و 182 نفر رسیده که از میان 613 مورد ابتلای جدید 126 نفر در بیمارستان ها بستری و تحت مراقبت هستند و خدمات تخصصی درمانی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: درمان 487 مورد از بیماران جدیدی که شناسایی شدند به صورت سرپایی بوده است و تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: متاسفانه طی شبانه روز گذشته بر اثر ابتلا به بیماری کرونا 26 نفر در استان مرکزی فوت کردند و تعداد فوتی ها به هزار و 908 نفر رسیده است.

جمالیان بیان کرد: مردم عزیز نگران نباشند تمام افراد بالای 80 سال واکسن دریافت می کنند و اکنون مشکل عمده ای که در زمینه واکسیناسیون با آن مواجه هستیم مراجعه افرادی است که با آنها تماس نگرفتند و منجر به تجمع بیش از حد جمعیت می شوند و این تجمع خطری برای سالمندان است.

وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه نخستین مکان واکسیناسیون در سوله ورزشی معاونت بهداشتی بود، از امروز با همکاری آموزش و پرورش در شهرک رضوی(گردو) یک محل واکسیناسیون دیگر نیز افزوده می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: تا زمانی که کار واکسیناسیون گروه سنی بالای 80 سال پایان نیابد، اولویت ها و گروه های هدف بعدی را آغاز نمی کنیم و اقرادی که موفق به ثبتنام در سامانه سلامت نشدند طی روزهای آینده برای تزریق واکسن به آنها اطلاع رسانی می شود.

خطر همه‌گیری موتاسیون آفریقای جنوبی در هرمزگان افزایش یافت

در شبانه روز گذشته مهم ترین خبر حوزه بهداشت و درمان استان هرمزگان مربوط به خبر کشف موتاسیون جدید بیماری کرونا از نوع ویروس جهش یافته آفریقایی جنوبی بود. در این خبر که وزیر بهداشت آن را اعلام کرد، گفته شد 5 بیمار قطعی مبتلا به کرونای آفریقایی در هرمزگان پیدا شده و 35 نفر نیز به این نوع بیماری مشکوک هستند.

در همین زمینه دکتر فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: متاسفانه تست 5 بیمار مبتلا به کرونای جهش یافته آفریقایی در استان مثبت شد و انتظار می‌رود این تعداد تا 38 نفر در همین روزها افزایش یابد.

وی افزود: این بیماران در شهرستان پارسیان شناسایی شده‌اند، یکی از افراد در بندرعباس هم تردد داشته و یک بیمار دیگر در شهرستان‌های بندرلنگه بوده است.

نوروزیان با تاکید بر خطرناک بودن این نوع کرونا گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است و مردم باید برای جلوگیری از شیوع این نوع کرونا تمام مراقبت‌های لازم را انجام دهند و از سویی در ایام عید فطر از سفر کردن و دید و بازدید خودداری کنند.

وی در خصوص آمار روز گذشته بیماری کرونا در استان نیز گفت: در شبانه روز گذشته 66 بیمار جدید در بیمارستان‌های هرمزگان بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در مجموع 441 بیمار در بیمارستان‌های استان‌ بستری هستند که از این تعداد 75 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند و وضعیت 13 نفر نیز وخیم است.

وی تاکید کرد: در شبانه روز گذشته 5 بیمار کرونایی شامل 4 زن و یک مرد در شهرستان‌های بندرعباس، بستک و رودان درمحدوده سنی 40 تا 79 سال جان خود را از دست دادند و شمار جان باختگان به رقم 1168 نفر رسید.نوروزیان گفت: در حال حاضر 6069 نفر نیز در قرنطینه خانگی به سر می‌برند و باید تا زمان تعیین شده قرنطینه را رعایت کنند.

بستری 16 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مرکز و غرب استان سمنان

بررسی آمارهای ابتلا به کرونا در استان سمنان از هفته گذشته تاکنون و بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان نشان می‌دهد که کاهش بسیار شکننده تعداد ورودی بخش‌های کرونا در بیمارستان‌های استان سمنان آغازشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از کاهش تعداد ابتلا به کرونا در محدوده زیر پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: متأسفانه روند ابتلا به کرونا در مجموعه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همچنان ادامه دارد در 48 ساعت گذشته 45 بیمار جدید مبتلا به کرونا، با تست مثبت قطعی در شهرستان‌های زیر پوشش این دانشگاه در بخش‌های کرونای بیمارستان‌ها بستری شدند که 16 نفر از این آمار مربوط به 24 ساعت گذشته بوده است.

نوید دانائی با اشاره به اینکه بر این اساس مجموع بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های مرکز و غرب استان سمنان به پنج هزار و 984 نفر رسید افزود: تاکنون پنج هزار و 70 نفر از این بیماران با حال عمومی مساعد از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند.

وی با بیان اینکه همچنان عدم توجه پروتکل‌ها توسط برخی مردم در 6 شهرستان سمنان، دامغان، گرمسار، مهدی‌شهر، سرخه و آرادان مشاهده می‌شود تصریح کرد: گرچه در مرکز و غرب استان سمنان از قله خیز جدید عبور کردیم؛ اما شرایط بسیار شکننده است و در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ممکن است به شرایط وخیم اواخر اسفند 99 و فروردین‌ماه امسال برگردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اضافه کرد: اکنون در شرایطی قرار داریم که ورودی بیمارستان‌ها کاهش پیدا کرده و بستری‌های مبتلا به کرونا در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان کاهش پیدا کرده است؛ اما این کاهش آمار بسیار شکننده است و در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها از سوی همه شهروندان، ممکن است دوباره به شرایط گذشته برگردیم و پیک جدیدی از کرونا را دوباره شاهد باشیم.

خروج ایلام از وضعیت قرمز کرونایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با اشاره به خارج شدن استان از وضعیت قرمز کرونایی یادآورشد: این خبر نباید موجب فریب و غفلت از ترفندهای ویروس کرونا در ایلام شود.

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، اظهار داشت: استان ایلام به جزء یک شهرستان آن(شهرستان ایوان) از وضعیت قرمز خارج و در وضعیت نارنجی قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: این خبر نباید موجب فریب شهروندان ایلامی شود و آن‌ها را از رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی باز دارد و دچار نادیده‌انگاری شوند.

وی یادآور شد: هم اکنون روزانه بالای 100 نفر به این ویروس مبتلا می‌شوند و تغییر وضعیت به معنای تمام شدن ویروس کرونا و پایان این بیماری نیست.

کریمیان افزود: نباید به کاهش آمارها دل‌خوش کرد زیرا که این احتمال وجود دارد استان ایلام باز در روزهای آتی و رعایت ساده‌انگاری در رعایت شیوه‌نامه‌ها وضعیت آمار آن  صعودی و بسیار نگران کننده شود.

توصیه اکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام به مردم ایلام آن بود که گفت: مردم همچنان شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت و از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی و غیر ضروری در سطح شهر جدا خود‌داری کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: هرمزگان اخبار کرونا کرونای آفریقایی موج پنجم کرونا گفت وگو با خبرنگار تسنیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های استان کرونا در بیمارستان پروتکل های بهداشتی شبانه روز گذشته رعایت شیوه نامه ها کرونا در استان مبتلا به کرونا رعایت پروتکل ها بیمار کرونایی بیماری کرونا بیمار مبتلا استان ایلام ویروس کرونا استان سمنان بالای 80 سال شناسایی شد زیر پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، یک مجموعه نرم‌افزاری یکپارچه است که برای بهبود عملکرد اداری دانشگاه و مکانیزه‌کردن فرایندهای سازمانی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار قادر است نیازهای تمامی رده‌های سازمانی مثل مدیر، دانشجو و حتی ارباب رجوع را پوشش دهد؛ به‌همین‌دلیل، از ابزارهای مهم دورکاری و فعالیت‌های آنلاین به شمار می‌رود. اتوماسیون اداری منجر به افزایش بهره‌وری کارکنان و تبدیل کار اداری به حالت الکترونیک و بدون کاغذ (Paperless) می‌ شود. آی‌کن قصد دارد تا در این مقاله، ویژگی و امکانات اتوماسیون اداری را برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را شرح دهد.

امکانات یک اتوماسیون اداری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

باید با درنظرگرفتن تمامی ابعاد یک دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، سیستمی را طراحی کرد که دیگر کوچک‌ترین نیازی به سایر نرم‌افزارها وجود نداشته باشد. امکانات اتوماسیون اداری یک دانشگاه علوم‌پزشکی عبارت است از:

اتوماسیون اداری هم در بستر وب و هم در بستر موبایل قابل اجرا است.

قابلیت یکپارچه‎‌سازی سازمان از طریق دسترسی به اطلاعات نرم‌افزارهای دیگر مانند حسابداری، حضوروغیاب، کارگزینی و… را دارد.

اتوماسیون اداری، اطلاعات را به‌صورت یکدست در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

قابلیت اعطای دسترسی به تمامی کاربران سازمانی تا پایین‌ترین سطح وجود دارد.

قابلیت پشتیبانی از امضای دیجیتال، PKI و SSL وجود دارد.

از مکانیزم‌های قوی اعتبارسنجی مثل Secure Token و Kerberis بهره‌مند است.

امکان پشتیبانی از امنیت اشتراکی وجود دارد.

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی واترمارک دارد تا از انتشار تصاویر نامه‌ها جلوگیری کند.

دارای یک رمزگذار قوی برای برنامه و داده‌ها است.

دارای قابلیت ایجاد فرم الکترونیک است.

دارای اپلیکیشن تلفن همراه برای چت سازمانی است.

دستیار هوشمند، بر عملکرد اتوماسیون اداری نظارت می‌کند.

اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

زمانی که وارد اداره‌ای می‌شوید، خواهید دید که از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر بخشی یک دفتر و هرکدام از پرسنل میز مخصوص به خود را دارد. اوتوماسیون اداری نیز دقیقاً به همین شکل طراحی شده و قسمت‌های متفاوتی دارد.

کارتابل

کارتابل مثل میز شخصی کارمندان است. کاربر قادر است مشخصات فردی، فعالیت‌های جاری‌، اسناد در دسترس و شرح وظایف خود در کارتابل شخصی مشاهده کند. دانشجویان نیز می‌توانند کارتابل داشته باشند و وضعیت واحدهای اخذشده، نمرات دروس، نیمرخ تحصیلی و… مربوطه را در آن کنترل و مشاهده کنند. کارتابل هم به‌صورت آفلاین و هم به‌صورت آنلاین طراحی می‌شود.

دبیرخانه عادی و محرمانه

دبیرخانه عادی و محرمانه، امکان ایجاد ارتباط بین مراجعین و کارکنان را در قسمت مکاتبه و اسناد فراهم می‌کند. دبیرخانه، تمامی مدارک کاغذی را تبدیل به مدارک دیجیتال کرده و سپس، پردازش و آرشیو می‌کند. این قسمت از اتوماسیون، قابلیت ثبت خودکار نامه‌های صادره را در سازمان فراهم می‌آورد و باعث نظم بیشتر می‌شود. این بخش، نامه‌ها و اسناد اداری را در قالب پیامک، ایمیل، فکس، ECE و FCF ارسال و دریافت می‌کند؛ در نتیجه، ارتباطات سریع، شفاف و قابل پیگیری خواهند بود. دبیرخانه آی‌کن دارای امکان فراخوانی سرویس‌های سفارشی و پیاده‌سازی روند اختصاصی هر سازمان است.

بایگانی

ذخیره اسناد کاغذی در سازمان‌ها نیازمند بکارگیری هزینه و مکان مضاعف است. اتوماسیون اداری آی‌کن، اسناد و پرونده‌ها را با امنیت بالا ذخیره کرده و کنترل دسترسی را به امین سازمان می‌دهد. امکان ارجاع امانی برای افراد وجود خواهد داشت. گزینه جست‌وجوی پیشرفته در بخش بایگانی فعال بوده و دسترسی به اسناد تنها با چند کلیک امکان‌پذیر است.

FCF یا پروتکل ارتباطی فرزین

پروتکل ارتباطی، امکان تبادل اطلاعات به‌صورت کارتابل به کارتابل بدون دخالت دبیرخانه را فراهم می‌کند. در این قسمت، فرستادن اسناد به صورت کدگذاری‌شده و فشرده امکان‌پذیر است. کارتابل مبدا می‌تواند عملکرد کارتابل مقصد را رهگیری کند؛ در نتیجه نیاز به تماس یا مراجعه حضوری برای پیگیری نخواهد بود. این بخش می‌تواند اسناد تکراری را به‌صورت هوشمند تشخیص دهد و مانع از ارسال آن‌ها شود.

دانشنامه سازمانی

عملکرد سازمان‌ها پر از تجربه و دانش برای کارکنان آن‌ها است. در اتوماسیون ادرای، فضایی برای قراردادن، انتقال و مدیریت این اطلاعات وجود دارد. این بخش از اتوماسیون دارای امکان دسته‌بندی، ذخیره و جست‌وجوی اطلاعات است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مدیریت جلسات

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید بتواند جلسه‌های آنلاین تشکیل داده و مدیریت کند. گاهی دانشجویان و اساتید تصمیم می‌گیرند تا دوره‌های آنلاین برگزار کنند. این‌امکان باید در بستر خود سیستم دانشگاه موجود باشد. آی‌کن بخش مدیریت جلسات را نیز در اوتوماسیون خود قرار داده‌است.

استفاده از اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی چه مزایایی دارد؟

مبتنی بر زیرساخت BPMS

بهبود ارتباط کارکنان و مراجعان

بهبود نظارت بر عملکرد سازمان

تهیه گزارش از فعالیت‌های سازمان با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته

امکان تفویض سطح

کنترل دسترسی به اطلاعات براساس رتبه

افزایش دقت و بهره‌وری کارکنان

ذخیره وقت و هزینه

امکان ایجاد دفترچه تلفن سازمانی و شخصی

امکان مدیریت فایل‌ها

قابلیت تنظیم اعلان

امکان کنترل و تنظیم تقویم کاری

چرا اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه علوم‌پزشکی، مناسب‌ترین و بهترین نوع خود است؟

اتوماسیون اداری درست مثل یک اداره مجازی است؛ باید بتواند کاغذبازی‌ها و کار ارباب‌رجوع را در همان فضا انجام دهد و اطلاعات و داده‌های خام را در خود نگه‌دارد. بدیهی است که چنین چیزی باید از امنیتی غیرقابل توصیف بهره‌مند باشد. آی‌کن دارای گواهی‌های امنیتی از ارگان‌هایی مثل افتا و دانشگاه مالک‌اشتر بوده و با بیش از ۲ دهه فعالیت، توانسته قسمت نرم‌افزاری بسیاری از ارگان‌های دولتی و غیردولتی را طراحی و تولید کند. اتوماسیون اداری آی‌کن به شکلی طراحی شده تا بیشترین کارایی را برای اداره داشته باشد و تا حد بسیار زیادی در هزینه‌ها و عملکرد سازمان تغییر ایجاد کند.

تجربه‌های موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی در استفاده از اتوماسیون اداری آی کن

امکانات و ساختار اتوماسیون آی‌کن باعث شده تا بسیاری از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور از این سیستم استفاده کنند. برخی از این دانشگاه‌ها عبارت است از دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، سمنان، اراک، خراسان جنوبی و شمالی، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیرجان، دزفول، جیرفت، ساری، مازندران و ده‌ها دانشگاه دیگر.

هزینه راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

قبل از شروع اتوماسیون‌سازی، ابتدا باید میزان کاربران و نحوه عملکرد آن را برآورد کرد. به‌طور قطع، سیستمی که برای یک اداره کوچک خصوصی طراحی می‌شود، بسیار ساده‌تر از طراحی اتوماسیون برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی است. ازطرف‌دیگر، دانشگاه‌های گوناگون ظرفیت‌های متفاوتی را دارا هستند. براساس کاربران احتمالی، امکانات تعریف‌شده، میزان پشتیبانی، گستردگی بستر اتوماسیون و… قیمت تعیین می‌شود. شما می‌توانید با بررسی دقیق زیرساخت اداری خود و تماس با مشاوران ما از هزینه اتوماسیون خود مطلع شوید. همچنین، می‌توانید از سایت آی‌کن اقدام به سفارش و خرید نمایید.

سخن آخر

با اتوماسیون اداری در سازمان‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، هیچ‌نیازی وجود ندارد که کلی هزینه، زمان و فضا صرف کنیم و درمقابل بازدهی کمی بگیریم. رایانه‌ای که در دست داریم، به شکل سرسام‌آوری با هزینه کمتر، بازدهی را چندین برابر می‌کند. تمامی هدف ما در آی‌کن، تجربه چنین‌بازدهی شگفت‌انگیزی است. مشاوران ما در آی‌کن آماده هستند تا به تمامی سوالات دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پاسخ دهد و انتخاب را آسان‌تر کنند. درکنار این، می‌توانید با درخواست نسخه دمو رایگان از اتوماسیون اداری تصمیم درست‌تری بگیرید. همین‌حالا به‌سمت دنیای امن و مدرن گام بردارید.

سوالات رایج

آیا ورد از اتوماسیون اداری برای ویرایش اسناد پشتیبانی می‌کند؟

بله. هم ورد و هم ویرایشگرهای مرورگر از اتوماسیون اداری پشتیبانی می‌کنند.

چگونه می‌توان تفویض اختیار کرد؟

می‌توانید با کیلیک بر آیکون پیشخوان نسبت به تفویض اختیار اقدام کنید.

کدام نسخه از ورد برای اتوماسیون مناسب است؟

نسخه ۲۰۱۳ و بیشتر مناسب خواهدبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098265

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟