Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ بررسی آمارهای رسمی منتشر شده از وزارت بهداشت نشان می‌دهد روند نزولی پیک چهارم در سراسر کشور ادامه دارد اما شیب نزولی آن بسیار کم برآورد شده که همین روند عاملی برای نگرانی‌های تازه و آغاز پیک جدیدی از همه‌گیری شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، اگر آمارهای رسمی منتشر شده از همه‌گیری کرونا را در سراسر کشور به صورت نقطه‌ای مورد بررسی قرار دهیم جای تردید نیست که اعداد و ارقام بیانگر بهبود شرایط است؛ اما در همین شرایط برخی شواهد بیانگر این نکته است که هنوز خطر برطرف نشده و در صورت ساده‌انگاری به‌ احتمال زیاد درگیر پیک پنجم کرونا خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه البته اصلی‌ترین نگرانی موضوع جابه‌جایی جمعیت در عین کاهش روند واکسیناسیون در سراسر کشور به دلیل بدقولی برخی کشورهای تولید کننده در تحویل سفارش‌های ایران است.

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه معتقدند در شرایطی که خطر آغاز پیک پنجم کرونا آنهم با ویروس‌های جهش یافته آفریقای جنوبی و هندی بسیار جدی شده کند شدن روند واکسیناسیون می‌تواند زمینه آغاز بحرانی تازه در کشور باشد.

در همین حال کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان و غذا و دارو ضمن تایید کمبود ایجاد شده واکسن به دلیل خلف وعده برخی کشورها در تحویل سفارش‌های ایران گفت: این فراز و فرودها در واکسیناسیون معمول است و اتفاق نادری نیست درست همانطور که در کشورهای اروپایی نیز بعضاً به دلیل شرایط بحرانی دهکده جهانی تجربه شده است.

جهانپور همچنین تاکید کرد: براساس دوره تعیین شده انجام دو دوز تزریق با توجه به نوع واکسن مورد نظر نگرانی از بابت ایجاد مشکل در روند واکسینه کردن هموطنان نیست و با توجه به دوره زمانی تعیین شده وزارت بهداشت این کار را ادامه خواهد داد.

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه معتقدند: اگرچه احتمالاً به گفته مسئولان خللی در روند تکمیل مراحل واکسیناسیون هموطنان ایجاد نمی‌شود اما نباید فراموش کنیم تا رسیدن به سطوح استاندارد ایمنی سازی یعنی نزدیک به 70 درصد جمعیت فاصله بالایی داریم و این فاصله می‌تواند دردسرساز باشد.

گروه با اشاره به افزایش قدرت بیماری زایی ویروس‌های جهش یافته درصورت ایجاد همه‌گیری تاکید می‌کنند عبور از مرز 82 هزار فوتی ناشی از ویروس منحوس بسیار سریع اتفاق خواهد افتاد و تجربه رکوردهای تازه‌ای در این زمینه دور از انتظار نیست؛ به همین دلیل باید از هم اکنون برنامه‌ریزی دقیقی برای افزایش و کنترل رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشته باشیم.

در همین حال تغییر معنادار آمارها در استان هرمزگان تاکیدی براین مدعاست که درصورت بی‌توجهی و کاهش سطوح رعایت پروتکل‌های بهداشتی این منطقه دروازه آغاز پیک پنجم کرونا خواهد شد درست همانطور که خوزستان در پیک چهارم به عنوان نقطه آغاز بحران در سراسر کشور شد و مشکلاتی را برای کادر درمانی ایجاد کرد.

در این زمینه شناسایی 30 نقطه بحرانی و نگران کننده در استان هرمزگان نه تنها باعث افزایش نگرانی‌ها در زمینه آغاز پیک پنجم از این نقطه می شود بلکه به گفته کارشناسان بهداشت و درمان افزایش 40 درصدی موارد شناسایی جدید افراد بیمار در این منطقه زنگ خطری بسیار جدی برای سایر نقاط ایران به‌خصوص استان‌های همجوار است.

دو هفته آینده رکوردهای تازه‌ای داریم

از سوی دیگر تاکید کارشناسان بهداشت و درمان براین است که تعطیلات اخیر احتمالاً می‌تواند در آینده نزدیک یعنی بعد از دوره نهفته‌ ویروس رکوردهای تازه‌ای از بیماری در کشور به ثبت برساند.

این گروه با اشاره به ارتباط مستقیم افزایش تردد بین شهری در دوره همه‌گیری با روند افزایشی نرخ شیوع می‌گویند: براساس مدل‌های تعیین شده به ازای هر یک درصد افزایش تردد بین شهری یا همان جابه‌جایی گسترده جمعیت به میزان 1.9 درصد به تعداد بیماران افزوده خواهد شد که با درنظر گرفتن افزایش قدرت سرایت ویروس‌های جهش‌یافته این اتفاق می‌تواند در 14 روز آینده در جداول آماری وزارت بهداشت خودنمایی کند.

از این رو با توجه به افزایش ترددهای بین‌شهری علی‌رغم محدودیت‌های ایجاد شده به‌خصوص در استان‌های شمالی کشور و برخی مناطق خوش آب و هوا شاید بعد از این دوره تغییرات معنادار آماری در مناطق ییلاقی و ساحلی باشیم دقیقاً اتفاقی که در جزایر کیش و قشم در هفته گذشته تجربه شد و احتمالاً باید منتظر تغییر معنادار آمارها در کلانشهرهایی مثل تهران، اصفهان، تبریز و... باشیم.

توقف روند نزولی در پایتخت

استاندار تهران روز گذشته در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با اشاره به روند بیماری کرونا  اظهار داشت: در چهار روز اخیر روند کاهشی بستری را که قبلاً شاهد بودیم کم شده و چند روزی است که تعداد بستری ها ثابت مانده است.

انوشیروان محسنی بندپی همچنین تصریح کرد: این وضعیت نشان‌دهنده ضرورت تشدید نظارت‌ها، مراقبت‌ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی است چون درصورت بی توجهی به این شرایط احتمال بروز مشکل دور از انتظار نیست.

در این زمینه کارشناسان بهداشت و درمان معتقدند افزایش تردد درونشهری تهران و جابه‌جایی گسترده جمعیت با استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی می‌تواند پاشنه آشیل ایجاد بحرانی تازه در تهران شناخته شود و به همین دلیل بهترین راهکار و کم هزینه‌ترین آن رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت کامل از سوی هموطنان است.

جدیدترین اخبار کرونا در ایران| رشد 50 درصدی موارد بستری نسبت به اول هفته/ گسترش ویروس هندی و آفریقایی در برخی استان‌های جنوبی + نقشه و نمودار جدیدترین اخبار کرونا در ایران| رشد 38 درصدی موارد ابتلا نسبت به اول خرداد / تب‌ کووید بازهم بالا گرفت/ آمارهای 4 روز آینده تعیین کننده است/ نقشه + نمودار جدیدترین اخبار کرونا در ایران| توقف روند نزولی کرونا در برخی‌استان‌ها / خطر پیک پنجم بیخ گوش کشور/ واکسیناسیون گسترده و رعایت پروتکل‌ها بهترین راهکار است+ نقشه و نمودار

مجموع مبتلایان به  کرونا در ایلام از مرز 39 هزار و 91 نفر گذشت

 محمد کریمیان  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام؛ با اشاره به ثبت 28 ابتلای جدید کرونا در شبانه روز گذشته اظهار داشت: با این احتساب مجموع مبتلایان به 39 هزار و 91 نفر افزایش یافته است.

وی افزود: در 24 ساعت گذشته مورد فوتی از کرونا ثبت نشده و تعداد فوتی‌های استان تا این لحظه 796 نفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام یادآور شد: در شبانه روز گذشته 17 بستری جدید ناشی از کرونا در مراکز درمانی بستری شدند که با این احتساب تعداد بستری‌های موجود در استان به 77 نفر رسید که این میزان نسبت به روز‌های گذشته کاهش داشته است.
کریمیان با بیان اینکه بیشترین میزان بستری‌های استان مربوط به شهرستان ایلام با 15 هزار و 961 ابتلا است، گفت: از تعداد بستری‌های جدید طی شبانه روز گذشته در استان هفت نفر مربوط به این شهرستان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: همچنین از بستری‌های جدید چهار نفر مربوط به آبدانان،2 نفر ایوان، 2 نفر دره شهر، یک نفر دهلران و یک نفر نیز مربوط به مهران است.

وی با اشاره به رنگبندی کرونایی شهرستان‌های استان اضافه کرد: شهرستان‌های ایلام، دهلران و چوار در وضعیت نارنجی و آبدانان، دره شهر، بدره، ملکشاهی، مهران، سیروان، ایوان، چرداول و هلیلان در وضعیت زرد قرار دارند.

بستری 390 بیماری قطعی بستری کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، طبق آخرین آمار رنگ بندی کرونایی اعلام شده در حال حاضر از 23 شهرستان استان کرمان، 13 شهرستان بافت، بردسیر، سیرجان، شهربابک، جیرفت، رفسنجان، رودبار جنوب، زرند، کرمان، کهنوج، فاریاب و منوجان در وضعیت نارنجی و 10 شهرستان‌ها در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا اظهار داشت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 390 مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد 232 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 9 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 103 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 8 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 38 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه با بستری 45 بیمار قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 21هزار و 485 مورد رسیده است.

وی به فوت 6 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 2 هزار و 955 نفر رسیده است.

درحال تکمیل... .

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جدیدترین اخبار کرونا در ایران کارشناسان بهداشت و درمان رعایت پروتکل ها سراسر کشور استان کرمان روز گذشته بستری ها همه گیری پیک پنجم استان ها آغاز پیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۸۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ با گذشت یک ماه و نیم از شروع سال و تاکید رهبر انقلاب بر جهش تولید با مشارکت مردم، حال و روز بخش تولیدی کشور تحت تاثیر برخی سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی دولت، چندان مساعد نیست و فعالان اقتصادی و بخش مولد معتقدند سیاست بانک مرکزی موجب شده نه تنها جهش تولید نداشته باشیم که کاهش تولید هم داشته باشیم. این در حالی است که اخیرا انجمن‌های بزرگ تولیدی کشور در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب از سیاست‌های بانک مرکزی در حوزه سرکوب نرخ ارز صادرات و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی انتقاد کردند و خواستار واقعی‌سازی نرخ ارز در سامانه نیما مبتنی بر نرخ شناور مدیریت شده نص صریح قانون شدند.

در این میان؛ نشست شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار با موضوع بررسی راهکار‌های تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم برگزار شد. نشستی مهم که با حضور معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و در آن نمایندگان بخش تولیدی و اقتصادی کشور به بیان نظرات و گلایه‌های خود پرداختند.

جهش تولید با دو مانع اصلی مواجه است

به عنوان نمونه؛ حمیدرضا فولادگر، رئیس شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار، اظهار داشت: جهش تولید استفاده حداکثری از توان کشور برای تولید با حرکت بر لبه فناوری است. اما در مورد مفهوم مشارکت مردم که امسال به جهش تولید اضافه شده است، باید مشخص شود این مشارکت چه ابعادی دارد و با چه روش‌هایی محقق خواهد شد. موضوع جهش تولید با دو مانع اصلی تأمین نقدینگی واحد‌های تولیدی و همین‌طور ناترازی انرژی مواجه است.

خرید مواد اولیه تولید گران‌تر از قیمت‌های جهانی است

رئیس شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار، افزود: بر اساس اعلام بانک مرکزی برای حفظ میانگین رشد سالانه ۴ درصدی در اقتصاد، به هزار و ۳۰۰ همت تسهیلات جدید نسبت به سال قبل و حدود پنج هزار همت هم برای تمدید تسهیلات گذشته نیاز است. یعنی در مجموع نزدیک به ۶ هزار همت تسهیلات فقط برای حفظ رشد ۴ درصدی نیاز داریم. در نتیجه برای تحقق رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم به منابع بیشتری نیاز است. فولادگر اضافه کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد، شرکت‌های خصوصی واقعی، محصولات داخلی خودمان را به‌عنوان مواد اولیه تولید به قیمت بالاتر از قیمت جهانی دریافت می‌کنند. در این شرایط رقابت چطور ممکن خواهد بود.

علیرضا کلاهی صمدی، رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران نیز درباره تأمین نقدینگی واحد‌های تولیدی، گفت: با توجه به کمبود منابع نقدی در سیستم بانکی راهی جز خرید اعتباری مواد اولیه تولید وجود ندارد. وی افزود: این امر می‌تواند در همه زنجیره تولید اجرایی شود؛ اما به این شرط که از طریق سامانه جامع تجارت از ورود دلالان و قاچاقیان به بورس کالا جلوگیری شود.

قیمت‌گذاری دستوری متوقف شود

محمدرضا نجفی منش، رئیس کمیسیون کسب‌وکار اتاق تهران هم گفت: کمبود نقدینگی از یک‌سو و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز از سوی دیگر، در حال متوقف کردن تولید است. وی با بیان اینکه صنعت خودرو با سیاست دولت در زمینه قیمت‌گذاری دستوری متحمل زیان ۲۰۰ همتی شده است، افزود: درخواست می‌کنیم قیمت‌گذاری دستوری متوقف شود. سیاست بانک مرکزی موجب شده نه تنها جهش تولید نداشته باشیم که کاهش تولید هم داشته باشیم.

بانک‌ها پرداختی برای تسهیلات تولید ندارند/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است

عباس جبالبارزی، نایب‌رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران نیز معتقد بود: معمولاً سیاست‌های اجرایی برخلاف شعار‌های سال دنبال می‌شوند. هر سال در خردادماه بسته رونق تولید ارائه می‌شد، اما در سال گذشته این بسته در مهرماه ارائه شد و بانک‌ها هم اعلام کردند به دلیل سیاست کنترل تورم بانک مرکزی در جلسات کارگروه رونق تولید شرکت نمی‌کنیم، چون اساساً توان پرداخت تسهیلات نداریم. امسال هم وضع همین است. بانک‌ها نقدینگی را جمع می‌کنند، اما از سوی دیگر اعلام می‌کنند از آنجا که تکالیف دیگری، چون پرداخت تسهیلات ازدواج و ... بر آن‌ها بار شده توان پرداخت تسهیلات تولید را ندارند. وی با انتقاد از فرآیند ۶ ماهه تخصیص ارز، گفت: کدام تولیدکننده می‌تواند امروز ثبت سفارش کند و ۶ ماه دیگر ارز مورد نیاز خود را دریافت کند. خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است. فرآیند تخصیص ارز حداکثر باید یک‌ماهه باشد.

ابراهیم بهادرانی، عضو شورای راهبری نیز با بیان اینکه ما در اتاق ایران نگران وضعیت فعلی تولید هستیم و نه جهش تولید، افزود: بر اساس گزارش شامخ در حال حاضر واحد‌های تولیدی با ۴۱ درصد ظرفیت خود، تولید می‌کنند. سال گذشته در بررسی دیگری ۳۹.۷ درصد مشکلات بنگاه‌ها مشکل تأمین مالی بوده است. گزارش ۱۲ ماهه عملکرد سیستم بانکی نشان می‌دهد تورم ۴۰.۷ است و رشد تسهیلات ۲۴.۷ درصد بوده است. همچنین وام‌های بخش دولتی ۸۰ درصد رشد داشته‌اند. یعنی بخش عمده همین رشد ۲۴ درصدی شامل بخش‌های دولتی شده است. ۹۰ درصد تأمین مالی واحد‌های تولیدی نیز از طریق بانک‌ها انجام می‌شود؛ لذا ما نگران هستیم که حتی همین وضع فعلی تولید نیز تداوم نیابد.

لیلا مرادی، مدیرکل دفتر محیط کسب‌وکار وزارت صمت نیز با اشاره به نیاز مالی چهار هزار و ۲۰۰ همتی واحد‌های تولیدی در سال گذشته، گفت: حدود ۱۷۰۰ همت از این نیاز از منابع بانکی و ۸۰۰ همت نیز از بازار سرمایه تأمین شد. اما ما اصابت این تسهیلات به هدف را ندیدیم و بخش عمده واحد‌های ما گله‌مند بودند. وی افزود: پیشنهاد وزارت صمت این است که بر اساس اولویت‌های وزارتخانه این وام‌ها پرداخت شود. در این صورت هدایت هدفمند نقدینگی بهتر انجام خواهد شد.

ضرورت تک‌نرخی شدن ارز و کاهش مداخله‌گری بانک مرکزی در بازار ارز

آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران نیز با تأکید بر ضرورت تک‌نرخی شدن ارز و کاهش مداخله‌گری بانک مرکزی در بازار ارز، در رابطه به معضل ناترازی انرژی، اظهار کرد: راه‌حل کاهش ناترازی تولید نیست و تولید فقط ناترازی را عقب می‌اندازد. راه‌حل ناترازی بهبود مصرف و افزایش بهره‌وری است. وی افزود: سال گذشته از آنجا که مشکل تأمین گاز وجود داشت، ۱۲ میلیارد دلار سوخت مایع در نیروگاه‌ها استفاده شد. در حالی که پروژه پیشنهادی بخش خصوصی برای تعویض بخاری‌ها ۶ میلیارد دلار هزینه دارد.

پایه پولی به‌عنوان موتور تولید تورم، افزایش یافت


فرزانه صمدیان، رئیس گروه انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های اتاق ایران، گفت: آنچه در یک سال اخیر موجب تشدید مشکل تأمین مالی بنگاه‌ها شده است، سیاست بانک مرکزی در راستای کنترل تورم و محدودیت ترازنامه بانک‌ها، بوده است. وی افزود: این امر باعث شد تسهیلات به نفع بخش دولتی تخصیص داده شود. در اثر این سیاست، در سال گذشته نقدینگی ۸ درصد کاهش یافت. اما بدهی بخش غیردولتی به بانک‌ها با ۶ درصد کاهش و بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی ۴۵ درصد افزایش مواجه شد. در همین حال پایه پولی به‌عنوان موتور تولید تورم، ۱۱ درصد افزایش یافته است.

تشکیل کارگروه تأمین مالی برای جهش تولید

پس از این اظهارات نمایندگان بخش خصوصی و تولیدی کشور، معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور گفت: بسته دولت برای اجرای شعار سال، بر مبنای دو محور اصلی تأمین مالی و بهبود فضای کسب‌وکار در دست تدوین است. حمید پاداش با بیان اینکه هنوز مفهوم مشارکت مردم کاملاً روشن نیست، افزود: در دولت روش‌های متعارف مشارکت، همان روش‌های مشخص شده در قانون بودجه تعیین شده است. درباره حوزه‌ای که بخش خصوصی می‌تواند مشارکت کند نیز فعلاً جمع‌بندی ما خدمات فنی و مهندسی است. از اتاق ایران می‌خواهیم برای تعیین شاخص‌ها و حوزه‌های مشارکت مردم کمک کند.

در خوش‌بینانه‌ترین حالت تأمین مالی از طریق بازار سرمایه کمتر از ۷ درصد است

پاداش با اشاره به اینکه اقداماتی در رابطه با بهبود تأمین مالی غیر بانکی در دست اجراست، گفت: در سال گذشته حدود ۸۰۰ همت تأمین مالی بنگاه‌های از طریق بازار سرمایه انجام شده است؛ اما کافی نیست و باید افزایش یابد. وی با بیان اینکه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تأمین مالی از طریق بازار سرمایه کمتر از ۷ درصد است، افزود: با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، کارگروه تأمین مالی برای جهش تولید تشکیل شده است. اولویت روش‌های تأمین مالی در این کارگروه به ترتیب بازار سرمایه، فایننس و از محل افزایش بخش حدید منابع در نظام بانکی است.

وی با تأکید بر اینکه باید نابرابری در دسترسی بنگاه‌ها به منابع از بین برود، ادامه داد: در این راستا قرار است، بخش عمده تسهیلات به بخش خصوصی و بر اساس اولویت‌بندی وزارت صمت تخصیص داده شود. بسته تأمین مالی بخش خصوصی در سراسر کشور آماده شده و این مبنایی برای حل نابرابری تأمین مالی میان بخش خصوصی و دولتی است. وی اظهار کرد: با ایجاد کارگروه تأمین مالی با دو محور اصلی رفع نابرابری در دسترسی بخش خصوصی به منابع و تنوع ابزار‌های تأمین مالی تلاش می‌کنیم مشکل تأمین مالی را حل کنیم.

معاون هماهنگی و نظارت و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور، با طرح پیشنهاد تشکیل کارگروه واکنش سریع با اتاق ایران، گفت: برای افزایش تعامل با اتاق ایران یک نماینده از سوی این معاونت به شورای راهبری معرفی خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • نمودار تورنومنت پادشاهی رینگ برای اسمکدان منتشر شد؛ رندی حریف ای جی شد/ اخبار WWE
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد؛ نگرانی در کابینه رژیم صهیونیستی