Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی سلاجقه جمعه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: آبراه‌های منطقه سالهاست که محل عبور خطوط کشتیرانی است و به ویژه انتقال مواد نفتی و میعانات گازی از این منطقه است که در روند فعالیت، نشتی‌هایی دارند و سکوهای نفتی نیز مشکلاتی دارند که موجب شده وضعیت محیط زیست دریایی از حالت طبیعی خود خارج شود.

معاون رییس جمهور ادامه داد: از سوی دیگر غرق شدن شناورها خلیج فارس را به گورستان کشتی ها تبدیل کرده است و تراکم آبشیرینکن‌ها نیز با توجه به توسعه صنایع از مشکلات بعدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: با توجه به این وضعیت، اقدامات جدی آغاز شده است و در کنار آماده کردن نقشه زیست بوم های دریایی خلیج فارس، خسارت های هنگفت در بحث آلایندگی نیز محاسبه شده است.

وی درباره طرح های انتقال آب میان حوضه‌ای از جمله طرح انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به زاهدان تصریح کرد: شرایط تغییر اقلیمی جهان و ایران ما را در شرایط حادی قرار داده است.

به گفته وی در این شرایط باید مراقب زیست بوم کشور باشیم اما از سوی دیگر تامین آب آشامیدنی اولویت نخست و تامین حقابه های زیست محیطی اولویت بعدی است و در مرحله بعد نیز تامین آب کشاورزی و صنعت اهمیت دارد و می توان نتیجه گرفت که باید از ظرفیت های آبی با رعایت الزامات و تعهدات  زیست محیطی استفاده شود.

لزوم تغییر ساختار تشکیلاتی محیط زیست هرمزگان

سلاجقه در پاسخ به یکی دیگر از پرسش‌های خبرنگار ایرنا درباره جای خالی معاونت محیط زیست دریایی در اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان اظهار داشت: یکی از بحث‌های اساسی، ضرورت  بازنگری در چینش ساختار ادارات کل استانی بر اساس وضعیت داشته های محیط زیستی است .

به گفته وی استان هرمزگان حتما باید معاونت محیط زیست دریایی داشته باشد و این موضوع از اولویت ها و دستور کارهای مهم است.

آبشیرین کن اضافه ممنوع

سلاجقه درباره تلاش و فشار برخی صنایع هرمزگان برای گرفتن مجوز آب شیرین کن تصریح کرد: نقشه جانمایی آب شیرین کن ها پیش از این تهیه شده و خارج از این نقشه هیچ مجوزی صادر نخواهد شد.

برچسب‌ها کیش علی سلاجقه محیط زیست دریایی هرمزگان قشم بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش علی سلاجقه محیط زیست دریایی کیش علی سلاجقه محیط زیست دریایی هرمزگان قشم بندرعباس محیط زیست دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۷۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش

دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش‌گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش‌گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم پنج استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی‌ است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش